İZMİR / MENEMEN - Fatma Koşay İlkokulu

02328411910
YEŞİL PINAR MAH. 316 SOK. NO 2 . ASARLIK MENEMEN İZMİR
Vizyon
Milli Eğitimin genel amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği donanıma sahip, sorumluluk sahibi, kişilikli, üretken, sorgulayan gelenek ve göreneklerine bağlı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimize okulda var olan disiplin problemini çözebilecek şekilde verimli bir rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmeti sunmak; Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alıp etkili ve verimli bir şekilde uygulayarak onları çevresine duyarlı, ülkesine bağlı, ben değil biz kavramını geliştiren, hayata hazır, verimli bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
2010-2011 öğretim yılında ilçede yıldızlar futbol 1. liği. 2011-2012 öğretim yılında ilçede yıldızlar futbol 2. liği.
SABAHÇI: 08:00-12:50 ÖĞLECİ: 13:00-17:50
Ulaşım
Her 15 dakikada bir minibüs Menemen garajından kalkmaktadır. Belediye otobüsü Menemen ve Ulukentten (748) kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri
Menemenm ile Koyundere arasında Asarlık beldesi Yeşilpınar mahallesinde Vali Kutlu Aktaş caddesi üzerindedir.
İl merkezine 35km , ilçe merkezine 3km uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
Okuulumuz kütüphanesine MEB tarafından 6 set halinde gönderilen 28 adet kitap eklenmiştir.