İZMİR / MENEMEN - Fatma Koşay İlkokulu

Nis

Menemen ilçe Milli Eğitim ve Gençlik İl Spor müdürlüğü ortak organizyasyonunda 2. Sınıflar ilçe 1.lerimiz ödüllerini Okul Müdürü Mutlu Elbir 'den aldı.

Nis

Fatma Koşay ilkokulu Müdürü Mutlu Elbir öğretmen,öğrenci ve velilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutladı.

Nis

Fatma Koşay ilkokulu tüm sınıflara ağız ve diş sağlığı taraması yapılmıştır.Ağız ve diş sağlığı konusunda bilgi veren arkadaşlara tesekkür ederiz.

Nis

Menemen Kaymakamlığı tarafından düzenlenmış olan Fiziksel oyun etkinlikleri kapsamında 2. Sınıflar çember katagorisinde Fatma Koşay ilkokulu 2/B sınıfı öğrencileri 1. Olmuştur.2/B sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmeni Melik Gedikli'yi teprik eder başarılarının devaminı dileriz.

Mrt

Fatma Koşay İlkokulu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi anma programında emeği geçen Akın ve Aysun hocamiza ayrıca öğrencilerimize tesekkürederiz. Şehitlerimizi minnet ve gururla aniyoruz.

Mrt

Fatma Koşay ilkokulu İstiklal  marşı'nın kabulünün 103.yıl dönümünü çoşkuyla kutladık.Okulumuzda düzenlenen İstiklâl  Marşı yarışmasında birinci olan 4/E sınıfı öğrencimiz Yıldız KAYA'YI tebrik ediyoruz.

Mrt

Anasınıfları artık materyalerle yaptıkları etkinlikleri.Bu güzel çalışmalardan dolayi anasınıfı öğrencilerine ve Ayla Hande,Cihan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Fatma Koşay ilkokulu deprem tatbikatı.Deprem tatbikatını düzenleyen Melike Gedikli öğretmenimize teşekkür  ederiz.

ÇEDES ekibi hasta ziyareti etkinliğini öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirdi.

ÇEDES Kitap Okuma Etkinliği gerçekleştirildi.

ÇEDES ekibi okula en yakın parkta kitap okuma etkinliğini öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında okulumuzda şiir dinletisi yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİN AZALTILMASI GÜNÜ okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.